Selecteer een pagina

Rittenregistratie

Tracking & Tracing

Om voertuigen en hun chauffeurs optimaal te kunnen managen, efficiency te kunnen verhogen en de beveiliging van uw wagenpark te verbeteren, is een Tracking & Tracing systeem een eenvoudige oplossing. Tijd en geld U ontvangt centraal informatie en kunt uw voertuigen 24 uur per dag volgen voor een vast bedrag per maand via internet. Toepassingen van Tracking en Tracing in de praktijk zijn legio en volledig afhankelijk van het bedrijfstype. Zo is het bij koeriersdiensten mogelijk om bij een telefonische melding van een klant direct te zien welke koerier het dichtst in de buurt is om het pakketje bij de klant op te halen. Of bijvoorbeeld bij beveiligingsdiensten de mogelijkheid om aan te kunnen tonen op welk moment de bewakingsdienst het object heeft bezocht voor inspectie. En wat te denken van het beveiligingsaspect, dat de auto in geval van diefstal kan worden teruggevonden. Complex? Niet als u dit systeem laat installeren door een inbouwexpert. Door de combinatie van Tracking & Tracing, navigatie en de mogelijkheid om direct en snel te communiceren met uw chauffeurs, bespaart u tijd en geld. Een Tracking & Tracing systeem is inmiddels niet alleen meer voorbehouden aan grote logistieke organisaties, maar is inmiddels ook bereikbaar voor alle organisaties met een of meer auto’s op de weg.

Functies tracking & tracing

LIVE VOLGEN VAN VOERTUIGEN U kent de precieze locatie van al uw voertuigen en u volgt ze real-time op gedetailleerde wegenkaarten. Ook bij diefstal is bekend waar het voertuig zich bevindt en is het mogelijk uw eigendom terug te halen. RITREGISTRATIE 24 UUR 7 DAGEN PER WEEK BESCHIKBAAR Logboeken met gereden kilometers, rijtijden, stoplocaties en rusttijden worden automatisch bijgehouden om u te helpen bij de administratie van salarissen en declaraties, belastingaangiftes en productiviteitsonderzoeken. BESCHIKBAAR VOOR VOERTUIGEN, VRACHTWAGENS, BOTEN EN PERSONEN Zodra een nieuwe opdracht binnenkomt, ziet u onmiddellijk aan de hand van de locatie van uw mensen en uw actuele planning welke chauffeur zich in de beste positie bevindt om de opdracht aan te nemen. RAPPORTAGES IN DIVERSE FORMATEN Op elk gewenst moment beschikt u over rapporten met precies die gegevens die uw bedrijf nodig heeft.

Wenst u meer informatie? Of is maatwerk vereist? Bel met onze specialisten!

Nu ook leverbaar Carplay© en/of Auto Android voor de meeste Duitse auto`s op origineel scherm, bel ons voor informatie 010-4331177