Selecteer een pagina

Parkeersensoren

Waeco parkeersensoren

Bescherming tegen parkeerschade professioneel gemonteerd door JM Car Hifi.
Het first class model: mini sensoren voor en achter.

De kleinste sensoren op de markt laten zich makkelijk monteren. Onafhankelijke vergelijkingstests hebben aangetoond dat de Magic Watch producten de kracht van de meeste standaard parkeersystemen veelvoudig overtreffen. Leverbaar met 4 sensoren (achterbumper) of 8 sensoren (voor- en achterbumper) voor maximale veiligheid rondom uw auto!

De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding heeft veel WAECO klanten overtuigd: de MagicWatch MWE 850 parkeersensoren zijn de meest verkochte sensoren uit ons assortiment. Terwijl dit type is voorzien van vier sensoren in de achterbumper, komt de nog gunstiger geprijsde MagicWatch MWE250 uit met 3 sensoren – een beproefd product voor de kleinere portemonnee!

Voorbumper: aanvulling op voorhanden zijnde parkeersensoren
Het onafhankelijk front systeem MagicWatch MWE 880 is ons aanbod voor diegene die reeds voorzien zijn van parkeersensoren in de achterbumper – af-fabriek dan wel achteraf ingebouwd.

Mocht u een hindernis over het hoofd zien – aan de 4 ultrasone sensoren ontgaat niets! Bescherm uw auto nu rondom!

Ook kunnen we bij JM Car Hifi uw auto voorzien van een achteruitrijcamera aangesloten op een bestaand scherm/navigatiesysteem in uw auto of op een separaat scherm.

Voor uw oplossing kunt u ons altijd bellen of mailen.

Wenst u meer informatie? Of is maatwerk vereist? Bel met onze specialisten!

2e Pinksterdag ( maandag ) zijn wij gesloten