Selecteer een pagina

Bearlock mechanische beveiling

Versnellingsbaksloten / Stuurassloten

BearLock® staat voor mechanisch beveiligingsysteem voor auto’s, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot) is een eenvoudige en uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en extreme betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen.

Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock® behoort tot één van de beste autobeveiligingssystemen.

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt het BearLock-versnellingsbakslot® zich tot één geheel met het chassis van uw auto.
De bediening is moeiteloos, simpel en snel. Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03

Steeds meer verzekeraars adviseren een BearLock boven andere systemen.

Niet alleen bij kostbare auto’s, maar juist & vooral bij de meest gebruikte auto’s, is BearLock zeer goed bruikbaar en aantrekkelijk geprijsd. Denk u maar eens aan de veelgeplaagde VW Golf! BearLock biedt u ruim voldoende bescherming, tegen een zeer schappelijke prijs. Een BearLock wordt altijd volledig geïntegreerd ingebouwd, waardoor het geenszins ontsierend is.

JM Car Hifi kan voor u BearLock® mechanische beveiligingen perfect monteren, bel of mail ons voor informatie over mogelijkheden voor uw auto.

Wenst u meer informatie? Of is maatwerk vereist? Bel met onze specialisten!

Nu ook leverbaar Carplay© en/of Auto Android voor de meeste Duitse auto`s op origineel scherm, bel ons voor informatie 010-4331177