Selecteer een pagina

Uit gegevens van Kiwa SCM blijkt dat auto`s voorzien van een gecertificeerd alarm ( klasse 2 en 3 ) beduidend minder gestolen worden dan vergelijkbare auto`s zonder alarmsysteem.In 2017 zijn er 7421 auto`s gestolen ( totale marktwaarde 193 miljoen euro) waarvan 567 auto`s die voorzien zijn van een gecertificeerd alarmsysteem.

Er is sprake van een 48% lagere kans op diefstal van de auto indien voorzien van een alarm klasse 2 of 3. Als het gaat om de meest “geliefde ” onderdelen die gestolen worden dan staan de navigatiesystemen op de eerste plaats, het gaat hier om de origineel fabriek af gemonteerde systemen. Ook binnen de merken is duidelijk zichtbaar dat de voorkeur uitgaat naar Volkswagen, Audi en Mercedes. De top vijf van de merken met de grootste schadebedragen zijn:  1-Volkswagen, 2-BMW,3- Audi, 4-Mercedes en op vijf Opel.

Kortom, voor een duidelijk kleinere kans op diefstal en/of inbraak in uw auto kunt u bij ons uw auto laten voorzien van een gecertificeerd alarm systeem klasse 2 en 3, tevens monteren wij ook gecertificeerde voertuig volg systemen (klasse 4-5).

Wenst u meer informatie? Of is maatwerk vereist? Bel met onze specialisten!