Selecteer een pagina

Mercedes E klasse

Audio Upgrade

Bouwjaar vanaf 2016

Onderstaand vind u upgrade set`s geschikt voor de Mercedes E klasse vanaf 2016 ( modelnummer W213 en S213 ). Ook de E klasse Coupe en Cabrio vanaf 2017 ( modelnummer C238 en A238 ) kunnen worden voorzien van de Boxmore Audio Upgrade set`s. Deze upgrade set`s zijn door ons speciaal ontwikkeld voor uw Mercedes E klasse en kunnen door ons vakkundig gemonteerd worden zonder zichtbare aanpassingen aan uw Mercedes. Bij verkoop van de auto, of einde van de lease periode, kan de auto weer volledig in de originele staat worden hersteld. 

Onderstaande set`s laten zien dat wij de geluidsverbeteringen bereiken door het plaatsen van goede speakers en het plaatsen van een versterker. Het vervangen van de speakers geeft een kwalitatieve verbetering, en de bijgeplaatste versterker geeft het geheel meer dynamiek. Een eventuele Digitale Sound Processor geeft ons de mogelijkheid gebruik te maken van tijdcorrectie, equalizers en actieve filters waardoor het audio systeem perfect aansluit op de akoestiek van de auto. Het resultaat is een adembenemende, natuurgetrouwe weergave van stemmen en instrumenten.  De getoonde audio upgrades zijn mogelijke oplossingen voor de getoonde auto. Prijzen zijn vanaf en in tijden van schaarste kan er gekeken worden naar alternatieve mogelijkheden qua versterker. Wij kunnen ten alle tijde een op maat gemaakte offerte uitbrengen met een geldigheid van 30 dagen.

Algemene informatie

Meer versterker vermogen is niet alleen maar van belang voor het topvolume maar vooral voor de algehele geluidskwaliteit. Denk hierbij aan vervormingswaarden, dynamisch vermogen en luisterplezier.

Een rijdende willekeurige auto, bij circa 120 km/h, heeft al snel meer dan 60dB aan bandengeluid, wind en geluid veroorzaakt door mede weggebruikers. Dit noemen we ook wel de som van de omgevingsvariabelen. Het merendeel van die 60dB zit in de bas frequenties waar we met ons muziekvolume al overheen moeten om überhaupt bas te horen en laat staan een dynamische weergave van die bas te verkrijgen. Vandaar dat we in een auto graag wat meer versterker vermogen ter beschikking hebben om over het gehele volumebereik een goede geluidskwaliteit te kunnen waarborgen.

Naast een versterker is een DSP (Digitale Sound Processor) een absolute meerwaarde. Na installatie van de upgrade set meten wij de respons van de installatie in combinatie met de akoestiek. Met de daarmee verkregen parameters programmeren wij de DSP specifiek voor uw auto. Mede dankzij het zorgvuldig toepassen van digitale looptijdcorrectie en parametrische equalisers worden nadelige effecten van de akoestiek in uw auto gecompenseerd. Dit resulteert in een zeer natuurgetrouwe geluidsweergave en een aanzienlijk betere plaatsing van instrumenten en artiesten (podiumweergave).

Zoals onze upgrade sets aangeven zijn goede speakers zeer belangrijk maar zit de meeste winst voor verbetering  in de controle die we op de speakers kunnen uitoefenen. Meer versterker kanalen en meer DSP kanalen creëren een ideale setup met per speaker  zowel een versterker kanaal als een DSP kanaal.

Om tot een optimaal resultaat te komen geloven wij niet in het gebruik van maar 1 merk apparatuur. Marketing technisch heeft dit vaak een meerwaarde maar in de praktijk zelden. Wij kiezen uit ons aanbod van uitsluitend a-merken (zie onderaan deze pagina) de apparatuur die elk op zijn eigen gebied maximaal presteert in uw auto en past binnen uw budget. En of dat nou merk A of B is is niet belangrijk, het resultaat telt.

Mercedes E klasse Audio Upgradeset 1

Boxmore MB DSP set: 6 speakers | 6- kanaals 440 watt versterker | 8- kanaals DSP

v.a. € 2199,00 incl. BTW en montage.

 • Vervanging voorspeakers (2 x 20cm woofers onder de stoelen, 2 x 10cm middentoner in de deuren)
 • Bijplaatsen 2 x tweeter. Indien de originele voorziening hier niet aanwezig is kunnen we eventueel de originele Mercedes paneellijsten leveren
 • Bijplaatsen Mosconi 440 watt RMS 6- kanaals versterker
 • Bijplaatsen 8- kanaals DSP
 • Achterspeakers blijven aangestuurd door de standaard versterker van Mercedes
 • Gebruik van akoestische isolatie in de voordeuren, achterdeuren en onder de voormatten.
 • Kwaliteit * 65% 65%
 • Bass * 65% 65%
 • Power/volume * 75% 75%
 • Detail * 75% 75%

* Verbetering ten opzichte van het originele geluid.

4 kanaals 540 watt versterker

6- kanaals Mosconi 440 watt versterker met 8- kanaals digitale sound processor

20 cm 3 weg Boxmore component set gemonteerd onder de voormatten en mid/hoog in de beide voorportieren

Mercedes E klasse serie Audio Upgradeset 2

Boxmore MB DSP set: 8 speakers | 6- kanaals 440 Watt versterker | 6- kanaals Digitale Sound Processor

v.a. € 2499,00 incl. BTW en montage.

 • Vervanging voorspeakers (2 x 20cm woofers onder de stoelen, 2 x 10cm middentoner in de deuren)
 • Bijplaatsen 2 x tweeter. Indien de originele voorziening hier niet aanwezig is kunnen we eventueel de originele Mercedes paneellijsten leveren
 • Bijplaatsen 440 watt RMS 6- kanaals Mosconi versterker
 • Bijplaatsen 8- kanaals Digitale Sound Processor 
 • Achterspeakers blijven aangestuurd door de standaard versterker van Mercedes
 • Gebruik van akoestische isolatie in de voordeuren, achterdeuren en onder de voormatten.
 • Kwaliteit * 85% 85%
 • Bass * 75% 75%
 • Power/volume * 75% 75%
 • Detail * 85% 85%

* Verbetering ten opzichte van het originele geluid.

4 kanaals 540 watt versterker

6- kanaals Mosconi 440 watt versterker met 8- kanaals Digitale Sound Processor.

20 cm 3 weg Boxmore component set gemonteerd onder de voormatten en mid/hoog in de beide voorportieren

Boxmore 10cm pasklare achterspeakers 

 Bovenstaande sets zijn slechts een greep uit onze uitgebreide mogelijkheden voor uw auto. Uiteraard kunnen we samen met u een audio upgrade samenstellen die perfect aansluit op uw   wensen.

Wenst u meer informatie? Of is maatwerk vereist? Bel met onze specialisten!

Nu ook leverbaar Carplay© en/of Auto Android voor de meeste Duitse auto`s op origineel scherm, bel ons voor informatie 010-4331177